Logistieke mededelingen

Winkelen op afspraak

Zoals in de persconferentie van 23 februari is bekendgemaakt, is het per 3 maart 2021 mogelijk om te winkelen op afspraak. Hoe gaat dit in zijn werk?

Maak telefonisch een afspraak door te bellen met 0475-575639. U kunt bellen tijdens de openingstijden van de winkel.

U ontvangt een bevestiging met een tijdslot waarin U kunt winkelen.

Het je klachten? Kom dan niet naar de afspraak, maar blijf in thuisquarantaine en laat je testen.

Er mogen maximaal 30 klanten tegelijk binnen. Voor iedere klant moet een afspraak gemaakt worden.

Om te voorkomen dat er contact is tussen klanten die elkaar te snel afwisselen, zijn de afspraken voor 60 minuten. Er zijn tijdslots beschikbaar vanaf 13:00 t/m 17:00, telkens van 60 minuten, d.w.z. van 13:00 tot 14:00, van 14:00 tot 15:00 enz. Mocht U het nodig achten dat U langer dan 60 minuten aan één stuk winkelt, dan is het mogelijk om twee tijdslots achter elkaar te boeken, indien de planning dit toelaat.

Openingstijden tijdens winkelen op afspraak
Maandag t/m vrijdag13:00 t/m 17:00
Zaterdag10:00 t/m 16:00

Inleveren van goederen nog niet mogelijk

Het is nog niet mogelijk om goederen in te leveren aan de achterzijde (en ook niet aan de voorzijde) van de winkel. Doordat de verkoop stagneert, zijn het magazijn en de winkel dusdanig vol, dat het niet mogelijk is om spullen aan te nemen. Houdt de website goed in de gaten, hierop zal worden vermeld wanneer dit weer mogelijk is.

Goede, bruikbare en verkoopbare kleding kunnen wel worden ingeleverd aan de voorkant van de winkel. Dit kan alleen nadat u dit even telefonisch heeft laten weten, aangezien de deur alleen geopend wordt nadat er een afspraak is gemaakt.